La primavera i la flor

laprimaverailaflor

9 thoughts on “La primavera i la flor

 1. Ostres!! Quina sorpresa aquest policromatisme acostumats als teus macros monocromàtics!! Aquestes pinzellades grogues del fons desenfocat (algunes semblen nubolets d’un conte infantil!!) són molt maques. En la flor principal, trobo preciosa la tija que es desfà. Jo no li tocaria la llum, m’agrada aquest toc una mica ombrívol i misteriós de les teves fotos. Salutacions!!

 2. Per a tu

  Per a tu tinc un somriure càlid
  Per a tu tinc un gest de verda frescor
  Per a tu tinc la tebior de l’albada
  Per a tu tinc l’aroma de l’herba tallada
  Per a tu, tot
  només per a tu,
  Sol de la meva foscor,
  repòs de mil camins,
  serenor a la mar airada
  Per a tu sóc una flor
  amagada a l’ombra
  del teu amor.

  Josep Fàbrega.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: