Conceptes

atravesdelapantalla

9 thoughts on “Conceptes

 1. Ostia !!!! (perdo) es que m’ha sortit així …

  Es brutal ! això si que es portar el concepte de Macro a un altre dimensió !
  amb tant poc tot el que hi ha, Un títol molt i molt escaient.

  Chapeau ! Pep.

 2. http://www.goear.com/listen/f19a166/Muse-Mike-Oldfield

  Per què poso unes bandes sonores i no altres? et diràs. Doncs, com sempre m’ho manen les teves imatges. La resposta fluctua pel meu inconscient , pel meu micromón de sensibilitats personals.Et felicito per aquest gir conceptual i et ratifico que és tot un plaer endinsar-me en el teu ric micromón de sensibilitats fluctuants, dolça i espesa boira que ens fa fugir, per uns moments, de la monotonia diària i dels capricis del destí. Una abraçada respectuosa.

 3. Ostres Cristina, ja ho han dit, les últimes dues macros són boníssimes i diferents del que estàvem acostumats a veure. Has reduït al mínim els elements, però sense deixar de mostrar res, i amb un context que l’omple tot. Per dir alguna cosa, no sé si la posició de Mr. Bug és la millor, però tu tens més criteri que jo, segur!!

  Aaah! i el conceto, sobretot el conceto….

  x

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: