Desitjos

desdésirsperbloc

3 thoughts on “Desitjos

  1. El desig és una pulsió que fa un estrany recorregut: com més llarg i intricat és el camí caminem amb més força, arribant àdhuc a córrer embogits amb el cor a la boca i els ulls for a de les órbites. Moltes vegades només trobem un miratge imperceptible des de la distància. D’altres la consumació és tan ràpida com decebedora. Però, de temps amb temps, la consumació és lenta, regalada, entretinguda, o repetidament salvatge, o lentíssimament assaborida. Potser llavors, només llavors, el desig progressivament perd força…però el seu record roman dins nostre recordant-nos que valia la pena viure només per aquell instant en que la seducció acaba en l’oceá de la seguretat absoluta de la possessió presentida i imminent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: