en un somni

icriedforyou

10 thoughts on “en un somni

 1. Hola Cristina, me alegra saber de ti. Paso alguna vez por aquí, he visto que te lo tomas con calma, me parece bien es tu forma de hacer las cosas. Sabes… Te lo habré dicho otras veces tu manera de hacer fotos me gusta, las das un “toque”… No sé si eso es lo que llaman “estilo”…
  Me gustan.
  Saludos.

 2. Hola Cristina, ara feia dies que no venia al teu bloc…
  M’encanta venir-hi perquè és com entrar en una altra dimensió. La majoria de blocs que visito, i jo mateix ho practico, anem a buscar l’hiper detall i l’hiper contrast per explicar històries, i en canvi tu, fas art en majúscules, suggerint sensacions, a partir d’imatges difuses. Bé, segurament ara ja no faré gaires comentaris en les teves fotos, perquè sempre diria el mateix, je, je. A veure si agafes un bon ritme, que a molts ens agrada molt poder veure fotos teves. Ànimus 😉

 3. Tinc la mateixa sensació que l’Atzu. El teu fotoblog és un somni perpetu, caminar pels núvols, sentir una música i una olor imaginàries, imatges sinuoses amarades de sensualitat… com una parèntesi per la mirada. Un oasi! Tota una lliçó.

 4. Les teves fotos si que son de somni, em passa com a molts ni ha prou amb contemplar-la i gaudir-la ! Tot un regal per els sentits.
  Una abraçada !

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: